08.02.2021

MOJIH PET - LEJLA LUKANOVIĆ




1. Što te potaklo da se počneš baviti ovim poslom?
 
Postoji izreka: jedna riječ, jedna rečenica, jedna knjiga, jedna osoba može promijeniti vaš životni smjer. Tako se moj smjer promijenio kada mi je prijateljica sa sjajem u očima pričala o ideji da postanemo agenti za nekretnine. Do tada sam takve ponude glatko odbijala, a njenu sam prihvatila. Zašto? Ne znam! Slučajno?!
Zavoljela sam posao agenta, ozbiljno ležeran posao s fleksibilnim radnim vremenom koji se maksimalno uklapao u moj životni stil. Do tada sam se bavila unutarnjim opremanjem i uređenjem nekretnina tako da mi materija nije bila strana. I danas na terenu klijentima rado sugeriram kako da kupljenu nekretninu prilagode svojim potrebama. 
I tako sam ja radila, skupljala iskustva, učila i opet radila. S vremenom je nestao sjaj u mojim očima... Ali jedna rečenica vratila ga je vrlo brzo: 'Najbolji u gradu!'. Od tada, zahvalna svima na proživljenom iskustvu, ne radim posao agenta ozbiljno ležeran. JA JESAM AGENT - ležerno ozbiljan!


2. Koje su najveće kvalitete agencije Dux nekretnine?
 
Svaka kvalitetna kuća ima dobar temelj, kvalitetne zidove, prozore...prizemlje, prvi kat, drugi kat... To je agencija Dux nekretnine! 
Temelj Dux nekretnina je iskusni agent i mentor koji svoju 'kuću' gradi kvalitetnim materijalom. Taj materijal smo mi - agenti sa svojim 'supermoćima'.
On nesebično dijeli svoja znanja i iskustva, a logistika koju nam je omogućio na zavidnoj je razini. 
Najveća kvaliteta ove agencije su agenti koji s osmijehom dolaze sa svojih radnih zadataka i nikad, baš nikad ne propuštaju uredske zabave.
I da napomenem, krov još nije ni u planu!


3. Tko ti u životu pruža najveću podršku bez koje ne bi bila ovdje gdje si sada?
 
Zapjevao bi Massimo: '...mali krug velikih ljudi...'. Na svom putu naišla sam, među ostalima, na ljude koji su mi iskreno podarili svoje vrijeme i znanje. Hvala im na tome! Dio su srca mog.
No, moram izdvojiti dvije duše bez kojih puno toga ne bi imalo smisla. To su moje princeze, moj mali tim u kojem učimo, rastemo i veselimo se uspjesima. Sve tri smo pozitivne i motivacijski nadarene pa ne priznajemo poraze, takva stanja stavljamo u ladicu pod nazivom 'iskustvo' (uz zahvalu, naravno). Podržavamo se i uvažavamo. Nas 3. Ponekad ja šefujem i briga me jer mogu!


4. Što garantira uspjeh u ovom poslu?
 
Garancija uspjeha? Odluka! 
Odluka da želiš postići ono što za tebe znači uspjeh. To je prvi korak. Svaki sljedeći je osobni stil ili način na koji to želiš postići. Ja na poslu dajem svoj maksimum, pristupam radnim zadacima planski, redovito i ozbiljno, a pri tome sam ležerna. Obzirom da se bavimo posredovanjem pri kupoprodaji, uspjeh bi bio prodaja, ali ako ta kupoprodaja ima i priču koja je uveselila sve sudionike, tek je onda uspješna - win-win!



5. Kojih 5 nekretnina bi preporučila klijentima?

ID 7397 Ekskluzivna nekretnina nadomak plaže nalazi se 60ak metara od mora u predivnoj novogradnji, na prvom katu. Uz okućnicu na kojoj se nalazi vanjski tuš i mjesto za sjedenje, nalazi se i parkirno mjesto. Podvelebitska stanica za kratki i dugi odmor. 
ID 7307 Moderno uređen stan s pogledom na more. Idealan je za manju obitelj, bilo za stalni ili povremeni boravak u Opatiji bajnoj.
ID 6892 Prekrasna planinska kuća u Fužinama prostire se na 210m 2 kroz tri etaže. Ova nekretnina se nalazi na samo 30 minuta od Rijeke i osim turističke destinacije i vikend bijega iz grada odlično je rješenje za obiteljski život.
ID 5536 Luksuzno uređena etaža kuće u naravi se sastoji od dva stana; dvosobni s dnevnim od 70 m2 i jednosobni od 30 m2. Stanovi su u potpunosti adaptirani. Nalazi se u mirnoj i tihoj ulici s djelomičnim pogledom na more. Etaži pripada i dio vrta i vrtna kućica (spremište). 
ID 5288 Ekskluzivni apartman sa 4* koji se nalazi u prizemlju te ima terasu od 120 m2. Opremljen je vrhunskim materijalima. Namještaj je vrhunskih proizvođača, modernog dizajna.
Stanu pripada i numerirano parkirno mjesto koje se nalazi na zajedničkom zatvorenom parkingu.
Vrlo tražena lokacija, vrhunski apartman sa fantastičnom terasom!


[listings items_per_row=3 items_per_page=10 id_listing=209685;208894;206168;191893;188559]