27.01.2021

MOJIH PET - RUŽICA JURIŠIĆ



1. Koliko dugo se baviš ovim poslom i što si najvažnije naučila u tom periodu?

Ovim poslom se bavim punih 20 godina. U ovom periodu sam naučila da je izrazito bitno održavati dobri suradnički odnos s kolegama, dok bih u radu s klijentima posebno naglasila poštivanje dogovora i sastanaka. Također, vrlo je važno slušati kupca, njegove želje i potrebe kako bi rezultat suradnje bilo obostrano zadovoljstvo.


2. Koje područje i kakvu vrstu nekretnina najčešće prodaješ?
Najčešće prodajem zemljišta, stanove i kuće na zapadnom dijelu Rijeke. Također, prodajem velik broj stanova u novogradnjama.


3. Kako izgleda tvoj radni dan?
Uvijek se trudim doći na posao ranije i pripremiti se za početak radnog dana. Svakodnevni obilazak lokacija i nekretnina važan je kako bih svojim klijentima mogla prenijeti točne i pravovremene informacije kada su u pitanju stanovi u izgradnji na području Primorsko-goranske županije. 


4. Koja je tajna tvojeg uspjeha?
Tajna mojeg uspjeha je iskren odnos s klijentima.


5. Kojih 5 nekretnina bi izdvojila za svoje klijente?
ID 6492 Izvrsna novogradnja s pogledom na more posebice za mlade obitelji. Stan odlikuje praktičan raspored prostorija. Velika količina svjetlosti pruža dodatnu toplinu i osjećaj ugode u cijelom prostoru. Definitivno će Vas oduševiti pogled prema Rijeci, Cresu i obližnji grad Kastav.
ID 7460 Luksuzna novogradnja s pogledom na more.
ID 7457 Vrlo zanimljiv i prostran stan u vili na iznimnoj lokaciji samo 100m do mora u Lovranu. Prilika koja se ne propušta.
ID 7422 Stan s vrtom u novogradnji u Opatiji. Vrhunska novogradnja s podzemnom garažom, liftom i pogledom na more.
ID 6558 Kuće u nizu - tražena vrsta nekretnina na tržištu. Vezane katnice s dvoetažnim stanom, terasom od 10m2, okućnicom i dva parkirna mjesta

[listings items_per_row=3 items_per_page=10 id_listing=203738;210163;210155;209915;204160]