13.07.2020

TOP 5 MEDULIN

TOP 5 MEDULIN



Medulin
– nekad malo ribarsko mjesto razvilo se u suvremeno turističko središte zahvaljujući svim svojim odlikama koje čine blaga mediteranska klima, čisto more i razvedena obala. Zbog svoje bogate kulturne prošlosti, zapanjujuće obale i široke ponude aktivnosti i znamenitosti postao je jedna od najpoznatijih turističkih destinacija na Jadranu.


Područje Medulina obuhvaća i okolna mjesta Premanturu, Banjole i Pomer te Pješčanu Uvalu koja uvelike obogaćuju turističku ponudu istarskog poluotoka. Osobito je poznat medulinski zaljev s 11 nenastanjenih otočića koje krasi netaknuta priroda, plaže s borovim šumama i podvodno plavetno prostranstvo.  
Prepoznat kao moderno turističko središte Medulin nudi dinamičan i sadržajno bogat odmor. Za one željne zabave u gradu se organizira pregršt kulturnih zbivanja u vidu koncertnih ljeta, pučkih zabava, ribarskih večeri i sajmova rukotvorina.
U neposrednoj blizini nalazi se i antička Pula, Nacionalni park Brijuni, park prirode rt Kamenjak i ostale ljepote istarskog poluotoka kao što je mjestašce Premantura, najjužnija točka Istre koja nudi nezaboravan doživljaj čarobnih vidika, bijelih stjenovitih plaža, bogatog biljnog života i kristalno plavog mora.
Nezaobilazan dio gastronomske ponude na ovom području nudi užitke u salati od rakovica, crnom rižotu, brodetu ili pak istarskom pršutu, fužima s telećim žgvacetom i jelima s tartufima. Ne zaboravite isprobati i nadaleko poznata istarska vina.
Ukoliko odaberete nekretninu u Medulinu nećete pogriješiti jer ćete si osigurati istinski odmor i nezaboravno hedonističko iskustvo. Vlasnici nekretnina na ovom području imaju jedinstvenu priliku provesti miran i romantičan, ali istovremeno i dinamičan te sadržajima bogat odmor.
 
 




Za sve one koji znaju cijeniti prirodne ljepote ovog podneblja i osigurati si prostor odmora, razonode i hedonizma na našoj internetskoj stranici pronaći će bogatu lepezu nekretnina.

U ponudi imamo samostojeće kuće s okućnicom, stanove s pogledom na more, vrhunski uređene i opremljene kuće u neposrednoj blizini mora, apartmane koje možete iznajmljivati i izvrstan su potencijal za investitore u turističkoj branši, građevinska zemljišta, simpatične stanove, prizemnice s uređenim dvorištem, moderne kuće, kamene vile i funkcionalne poslovne prostore stoga zaista svaki kupac za sebe može pronaći nekretninu iz snova.


[listings items_per_row=3 items_per_page=10 id_listing=182591;177510;177505;156849;156581]