14.09.2021

Zašto odabrati agenciju Dux nekretnine prilikom kupnje ili prodaje nekretnine?

 

Misao vodilja naše agencije je vrlo jednostavna: klijent je uvijek na prvom mjestu!
Mi razumijemo da kupnja ili prodaja nekretnine nije samo poslovna transakcija. Svjesni smo činjenice da odluka o kupnji ili prodaji nekretnine predstavlja veliki korak i sa sobom donosi izvjesne životne promjene.
Kako cijeli proces kupoprodaje vaše nekretnine ne bi prerastao u jedno negativno ili stresno iskustvo pobrinut će se naš
tim stručnih i iskusnih agenata!



Jedna od glavnih prednosti rada s našom agencijom je svakako ušteda vašeg dragocjenog vremena.
Kako biste dobili uvid u to što konkretno možemo učiniti za vas i što radimo svakoga dana za naše klijente sastavili smo sljedeći popis:


1. Procjena nekretnine:
Naši agenti sa svojim dugogodišnjim iskustvom poznaju i razumiju lokalno tržište nekretnina.
Mi ćemo procijeniti vašu nekretninu i  pomoći vam formirati odgovarajuću cijenu.

2. Prezentacija vaše nekretnine:
Izradit ćemo kvalitetne fotografije i video uratke s ciljem kvalitetne prezentacije vaše nekretnine. Isto tako izradit ćemo kvalitetan oglas na našoj internet stranici.
3. Oglašavanje online
Prisutnost naše agencije na renomiranim domaćim i inozemnim portalima omogućava kvalitetno oglašavanje nekretnina na brojnim portalima s ciljem čim većeg dosega potencijalnih stranih i domaćih kupaca.
4. Uredna dokumentacija
Kod zaprimanja nekretnina u našu ponudu, detaljno se provjerava sva potrebna dokumentacija (vlasnički list, građevinska dozvola, uporabna dozvola…) kako bi se izbjegli eventualni problemi kada dođe do realizacije kupoprodaje nekretnine.
5. Energetski certifikat
Prema Pravilniku o energetskim pregledima građevina i energetskom certificiranju zgrada (Narodne novine 81/12, 29/13) vlasnik nekretnine dužan je prilikom prodaje ili iznajmljivanja nekretnine  osigurati energetski certifikat te zgrade odnosno njezinog dijela i dati ga na uvid potencijalnom kupcu. Ako isti još ne posjedujete u suradnji s našom agencijom možete pokrenuti njegovo ishođenje.
6. Pregovori
Naši agenti znaju kako profesionalno pregovarati. Za Vas će dogovoriti najbolju moguću cijenu na zadovoljstvo svih strana uključenih u proces kupoprodaje.
7. Pravna podrška
Kada se dogovore i potvrde svi uvjeti kupoprodaje pristupa se potpisu predugovora i ugovora. U suradnji s odvjetničkim uredom za vas pripremamo svu potrebnu dokumentaciju  te vršimo uknjižbu prava vlasništva u zemljišnu knjigu.
8. Primopredaja
Nakon uspješne kupoprodaje  pomoći ćemo vam napraviti primopredaju te sastaviti primopredajni zapisnik uz pomoć kojeg ćemo napraviti prijenos režija na ime novog vlasnika.


I na kraju...iskoristite naše agente kao izvor znanja i informacija koji će vas voditi kroz kompleksan svijet tržišta nekretnina. Ne oklijevajte, obratite nam se s povjerenjem. Tu smo za vas!

Uz Dux nekretnine poželi, odaberi, useli!